L'exposició de fotografia “Sentioergosum, la expresión de las emociones” de Paco Sancho s'inaugura hui

La mostra, que organitza la delegació d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt, podrà veure's fins al pròxim 8 d'octubre


L'exposició de fotografia “Sentioergosum, l'expressió de les emocions” de Paco Sancho s'inaugura hui, 11 de setembre, a les 20 hores, en la sala d'exposicions del Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt. La mostra, que organitza la delegació d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt, podrà veure's fins al pròxim 8 d'octubre. A l'acte d'inauguració assistirà la delegada Mónica Caparrós. 
 
El propi autor destaca: “Amb aquest treball pretenc posar en qüestió la validesa d'aquesta situació actual partint que expressar les emocions que sentim és saludable tant individual com col·lectivament. El seu control o inhibició pot ser ‘socialment ben vist’ però absolutament insà. Desitjaria convidar a l'espectador a reflexionar sobre açò, a preguntar-se sobre què experimenta davant les imatges exposades, al fet que es perceba a si mateix com ser expressiu, una persona capaç d'expressar tot tipus d'emocions”. 
 
Aquesta mostra constitueix el projecte de finalització del Màster de Fotografia de la Universitat Politècnica de València (UPV) de Paco Sancho. Concretament, ha comptat amb la participació dels dramaturgs Nati Sancho, Antonio Ruiz o Ismael Bereje, així com d'una vintena de persones que es van prestar per a posar-se davant de la seua càmera. L'exposició es compon d'al voltant de trenta fotografies de diferents grandàries i realitzades en blanc i negre.