L’espectacle Jazz & Christmas porta l’esperit nadalenc este dijous a Sagunt

La cantant saguntina Lourdes Trujillo estarà acompanyada al piano per Jason Faust en este concert de música nadalenca

 

L’espectacle musical Jazz & Christmas portarà a l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt l’esperit nadalenc. Es tracta d’un concert amb veu i piano per a tots els públics, que començarà a les 19 h, i tindrà una duració aproximada de 90 minuts.

Una vegada més, la cantant saguntina Lourdes Trujillo torna a presentar un repertori jazzístic però esta vegada relacionat amb el Nadal. Cançons com Rockin around the Christmas Tree o Jingle Bells Rock sonaran en este concert tan especial que la intèrpret ha preparat al costat del pianista Leo Golo. Un repertori íntim de piano i veu en el qual els dos músics ens transportaran en un viatge per l'univers de la música americana i també faran vibrar els nostres sentiments i emocions a través de cançons com When You Wish Upon a Star o Beauty and the Beast.

Jazz & Christmas forma part de la programació del departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt. El preu de les entrades per accedir a l’espectacle és de 7 euros, i es poden adquirir en el següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/2/jazz-and-christmas-lourdes-trujillo-and-jason-faust.html