L’Equip de Govern és reuneix amb la Asociación de Hosteleros Unidos del Mediterráneo

En la reunió s’han solucionat alguns dubtes i s’han proposat modificacions a l’ordenança d’ocupació de via pública amb taules i cadires
 
El regidor d'Activitats, Guillermo Sampedro, el regidor de Contractació, Pepe Gil, la regidora de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, la regidora de Medi ambient, Teresa García i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, s'han reunit este matí amb el president de la Asociación de Hosteleros Unidos del Mediterráneo (AHUM), David Gómez, a més d'altres representants de la directiva de l'associació.
 
En aquesta reunió els hostalers han plantejat els seus dubtes, diverses d'elles ja resoltes aquest mateix matí. A més, han proposat algunes modificacions i esmenes, que seran estudiades per l'equip de govern, a l'ordenança d'ocupació de via pública amb taules i cadires, la qual va ser retirada en l'últim ple a petició de AHUM.
 
 

Per la seua banda, el regidor d'Activitats, Guillermo Sampedro, ha volgut destacar que en la reunió “hi ha hagut bon clima i voluntat per les dues parts d'arribar a un enteniment”. Així mateix, assenyala que “confiem en tenir, en unes setmanes, una ordenança tancada que acontente a totes les parts, tant a l'ajuntament, com a veïns i hostalers. Esperem, per tant, poder aprovar-la en el pròxim ple”.
 
Al llarg de la setmana que ve hi haurà una segona reunió de l’Equip de Govern amb la resta d'associacions d'empresaris i hostalers de la comarca.