L'equip de Govern es reuneix amb el diputat de Carreteres per a estudiar les actuacions en carreteres provincials

Les principals demandes de l'ajuntament se centren en redones, en la carretera camí vell de Terol, en la carretera Sagunt- Petrés i en millores en la carretera Sagunt-CanetL'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, el regidor d’Esports i Promoció Económica, Miguel Chover i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, s'han reunit amb el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, qui ha visitat l'Ajuntament de Sagunt per a estudiar les reclamacions que, des de l'inici de la legislatura, s'han fet en referència a les carreteres del municipi que són titularitat de la diputació.


Entre les reclamacions pendents, destaca la primera demanda que l'ajuntament va fer a la Diputació, en referència a la redona situada en la intersecció en el camí dels Valls a Petrés amb el camí vell de Terol, un punt que amb prou faenes té visibilitat i ha generat importants accidents. En este sentit, Fernández ha explicat que “nosaltres considerem fonamental aquest punt perquè no solament dóna accés cada dia a centenars de vehicles que van a escola Sant Vicent Ferrer, sinó evidentment també perquè és el punt d'entrada i d'eixida de totes aquelles persones que tenen una segona o primera residència en aquesta zona del terme municipal de Sagunt”. Per la seua banda, des de la Diputació han compromès el projecte al llarg d'enguany i la seua execució durant el pròxim 2018.


Un altre punt que també es considera conflictiu és el que connecta Sagunt i Canet d'en Berenguer, una carretera titularitat de la Diputació que presenta un alt grau de sinistralitat, que s'ha reduït de manera molt significativa per la pròpia intervenció de l'ajuntament en situar una rotonda al principi d'aquesta carretera, la qual va a rehabilitar-se ja que “presenta algunes corbes que són perilloses i que provoquen accidents que suposen una inversió important de més de 3 milions d'euros”, segons aclareix Fernández.

També està pendent la reivindicació de l'entrada del barri del Clot del Moro i l'institut, situat en la carretera que va des de Sagunt cap a Petrés i que també és propietat de la Diputació. L'alcalde de Sagunt ha explicat que “hem demanat la construcció d'una redona per a l'accés de trànsit i per a millorar la seguretat dels vianants, tenint en compte que van molts alumnes caminant. Desta forma es reduirà la velocitat amb aqueixa redona”. En referència a esta reivindicació, la Diputació s'ha compromès a elaborar el projecte, a més d'estudiar la millora del tram d'accés als camps de Xulla i de l'Atlètic Saguntino, així com la seua il·luminació.Fernández ha conclòs expressant que “esperem que esta visita haja servit perquè el diputat, com així ens va manifestar, siga conscient que el que estem demanant és absolutament prioritari, urgent i just i que siga executat al més prompte possible”.Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores