L’Aula Jove de teatre torna amb “Cora”

L’Escola Municipal de Teatre posarà en escena el 27, 28 i 29 de juny en el Casal Jove esta proposta escènica on 23 joves parlaran de les coses de la vida de Cora

L’Aula Jove de teatre torna el 27, 28 i 29 de juny amb la posada en escena de l’obra Cora, o ¿por qué un corazón abocado a la destrucción decide inundarse de luz y palpitar con una ilusión renovada?, dirigida per Ismaël Bêrg.
 
El Casal Jove acollirà esta proposta de l’Escola Municipal de Teatre de Sagunt en tres sessions a les 19 hores, l'entrada de la qual serà gratuïta. L’obra està interpretada per 23 joves que parlen de les coses d’una vida, la de Cora, que batega amb incertesa. Els motius pels quals ho fan es descobriran al llarg que de l’obra, així com el seu aprenentatge, que es desenvoluparà en viu mentre l’espectador observa i s’hi implica.
 
Este grup de l’Aula Jove, coordinat per la companyia teatral Camí de Nora, va ser premiat recentment en els Premis Buero de Teatre Jove, de la Fundació Coca-Cola, pel seu ús del teatre com a ferramenta per al debat juvenil amb l’exercici escènic Die Selektion.

Sagunt posa el focus en la innovació territorial

28 de novembre 2023

El CEEI, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, va organitzar la segona reunió de treball on es va analitzar la situació socioeconòmica de la comarca i les possibles accions clau de cara al desenvolupament futur del territori