L'antiga locomotora d’AHM que estava en Vivers ja es troba en el Port de Sagunt

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va gestionar, fa uns mesos, directament amb el primer edil de València, Joan Ribó, la tornada d'aquesta peça del patrimoni industrial del municipi

 
L'antiga locomotora de vapor d'Alts Forns del Mediterrani (AHM), que estava situada en els jardins de Vivers a València, ja es troba en el Port de Sagunt. L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va gestionar, fa uns mesos, directament amb el primer edil de València, Joan Ribó, la tornada d'aquesta peça del patrimoni industrial del municipi. 
 
La locomotora està en aquests moments en les instal·lacions d’ArcelorMittal, ja que l'empresa s'ha compromès a restaurar-la. Posteriorment, després dels treballs, està previst que la locomotora es col·loque en una rotonda de la ciutat, pròxima a la zona industrial. 
 
En aquest sentit, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha volgut agrair la disponibilitat de l'Ajuntament de València i la col·laboració d’ArcelorMittal per a la posada en valor d'aquesta peça del patrimoni industrial del Port de Sagunt.
 

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants