L'alcalde rep a tres equips del Club Handbol Morvedre per a reconèixer els seus recents assoliments

Els equips infantil i cadet han sigut guanyadors de la final autonòmica i l'equip juvenil ha sigut guanyador d'un dels 8 sectors nacionals pel que estarà en la fase final del campionat de Espanya


L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa; la delegada d'Esports i Presidència, Tania Ortíz; i la delegada de Cultura, Maribel Sáez, han rebut aquesta vesprada en l'ajuntament a les jugadores de tres dels equips del Club Handbol Morvedre, acompanyades pel seu president, Miguel Ángel Alegria, components de la directiva i familiars. 

L'alcalde els ha felicitat pels resultats obtinguts recentment. En concret els equips infantil i cadet han sigut guanyadors de la final autonòmica i l'equip juvenil ha sigut guanyador d'un dels vuit sectors nacionals pel que disputarà del 6 al 10 de maig la fase final del campionat d'Espanya que tindrà lloc a Màlaga. L'alcalde i les delegades han obsequiat als equips amb la insígnia de la ciutat.
 

L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha donat l'enhorabona a les xiques i al club “açò és el resultat del treball ben fet, als clubs el que els fa gran és el seu planter, perquè ells mateixos estan creant al tipus de jugadores que volen en els seus equips, nosaltres som conscients d'açò i per açò, durant aquesta legislatura hem treballat per a passar en escoles d'1.400 a prop de 2.200 xiquets, una dada que diu molt del ben que es treballa en col·laboració amb els clubs”. Muniesa ha afegit que: “L'agraïment al final és de la ciutat cap a vosaltres, perquè amb els vostres assoliments mostreu l'esperit de l'esport que el club ha sabut tan ben inculcar. Us desitge molta sort de cara als nous reptes que teniu. Des de l'Equip de govern seguirem apostant per vosaltres, perquè seguiu aconseguint tots aqueixos èxits que no són solament del club sinó també de la ciutat”.