L'alcalde de Sagunt visita l'estand organitzat per l'Associació de Persones Sordes de Sagunt i Camp de Morvedre

Amb motiu de la celebració del Dia Nacional de les Llengües de Signes Espanyoles, es realitzaran activitats en localitats de tot el país

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, acompanyat per la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, han visitat l’estand organitzat per l'Associació Persones Sordes de Sagunt i Camp de Morvedre. També els han acompanyat els regidors de l’equip de govern José Manuel Tarazona, Pepe Gil, María Giménez y Sergio Moreno.

L’estand, situat en la Plaça Cronista Chabret, s’ha organitzat amb motiu de celebració del Dia Nacional de les Llengües de Signes Espanyoles.

Durant tot el dia es realitzaran accions per a conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de normalitzar i fomentar l'ús de la llengua de signes.


Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores