L’alcalde de Sagunt es reuneix amb el director general d’Agricultura

Durant la reunió, Quico Fernández li ha presentat a Roger Llanes el projecte de recuperació del cultiu de la vinya
Imagen 1

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha presentat este matí a Roger Llanes, director general d’Agricultura el projecte de recuperació del cultiu de la vinya a Sagunt.

Quico Fernández ha declarat que “el director general d’Agricultura coneix perfectament la situació de Sagunt i ha explicat la falta de recursos que hi ha a la Conselleria, la qual ja venia sent molt important en els últims exercicis. Per altra banda, esta falta de recursos es troba generalitzada en tot el conjunt de l’Administració Autonòmica a causa d’una gestió més que nefasta del Partit Popular”.

Durant la reunió, Quico Fernández ha afegit que “hem intentat explicar al director general d’Agricultura quin és el projecte per a la recuperació del cultiu de la vinya i també el seu cultiu en la nostra ciutat. Li hem explicat quins són els arguments a favor d’este projecte en el qual ja hi ha persones interessades i el director general s‘ha mostrat molt interessat ja que, d’alguna manera, hem de diversificar la nostra agricultura”.
 
Fernández ha aclarit que “hem de posar tot el sector agroalimentari en valor perquè siga també un element de creixement econòmic per poder superar este període de crisi crònica que travessa l’agricultura per a poder completar les varietats que estan plantant en estos moments els nostres llauradors. Actualment la taronja s’està substituint per caquis, alvocats o magranes, però hi ha un cultiu que ha sigut el més important a la nostra ciutat durant la major part de la seua història que és el de la vinya que necessàriament hem de recuperar”.
 
Finalment l’alcalde de Sagunt ha conclòs manifestant que “el director general d’Agricultura ens ha comunicat que estudiarà este projecte, el qual ja està sent treballat dins de l’ajuntament amb un gran interés”.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores