L’alcalde de Sagunt demana a la diputació que agilite les millores dels accessos al municipi

En la reunió celebrada també s'ha acordat treballar conjuntament per a posar en valor el patrimoni històric i arquitectònic de Sagunt

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, s'ha reunit amb la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, per a comunicar-li la necessitat d'agilitar el procés de les actuacions de millora pensades per a la rotonda d'entrada a Sagunt de la CV-324 i el vial que uneix el municipi amb Petrés, que a més dóna accés a l'IES Clot del Moro.

Fernández ha demanat així a la corporació provincial que atenga aquestes qüestions que són de la seua competència “especialment les incloses en matèria d'infraestructures i carreteres, que suposen una necessitat amb certa urgència per al municipi”, explicava l'alcalde. Cal recordar que la CV-324 és un tram conflictiu on tenen lloc accidents de trànsit i retencions de manera habitual, i que a més dóna accés a un centre d'ensenyament. La vicepresidenta de la Diputació ha mostrat el seu compromís per a agilitar i donar suport a les actuacions de millora pertinents, assegurant que pren consciència de la situació, ja que es tracta d'infraestructures que presten serveis importants als habitants del municipi. De la mateixa manera, Amigó ha valorat de forma positiva que l'Ajuntament de Sagunt “antepose els interessos i el benestar de les persones a altres projectes”.

D'altra banda, la Diputació ha acordat treballar, mitjançant les delegacions de Patrimoni i Turisme, a promocionar i posar en valor els múltiples atractius patrimonials, històrics i arquitectònics de la ciutat de Sagunt i de tota la comarca del Camp de Morvedre. En aquest sentit, Fernández ha volgut agrair a vicepresidenta “el treball i el suport que la Diputació presta als municipis seguint criteris transparents i justs”.