L'Ajuntament de Sagunt subvenciona amb 48.000 euros les societats musicals del municipi

La Societat Musical Lira Saguntina i la Unió Musical Porteña rebran 24.000 euros respectivament per a subvencionar projectes de promoció, formació i foment de la cultura musical
Imagen 1Imagen 2
L'Ajuntament de Sagunt subvenciona amb 48.000 euros a les dues societats musicals situades en el municipi. La Societat Musical Lira Saguntina i la Unió Musical Porteña rebran 24.000 euros, cadascuna, per a engegar els projectes de promoció, formació i foment de la cultura musical. 
 
La subvenció, principalment, va destinada a la millora de l'Escola de música de cada societat musical, a la realització d'activitats encaminades al funcionament normal d'aquesta Escola, que duen a terme tant la Lira Saguntina com la Unió Porteña. Per part de la Lira, el projecte té un cost total de 143.044,96 euros, dels quals seran finançats 24.000; respecte a la Unió Porteña, l'import total ascendeix a 139.292,82 euros, dels quals es finançarà també 24.000 euros. 
 
L'objecte principal d'aquest conveni es basa en la complexitat, multiplicitat i densitat del fenomen cultural de la ciutat, que exigeix i postula que la cooperació municipal reforce, fomente, coordine, impulse i desenvolupe aquesta realitat des d'una política general i integradora. 
 
El delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, respecte al conveni signat amb les bandes, assenyala que des de l'Ajuntament de Sagunt “sempre estem recolzant a les nostres societats musicals pel seu treball tan important, per la difusió de la música i per l'ensenyament de la mateixa, ja que són elements arrelats al nostre poble”.