L’Ajuntament de Sagunt se suma a la campanya per a commemorar el Dia Mundial contra la LGTBfòbia

La campanya de sensibilització ha sigut impulsada pel Col·lectiu Lambda
Imagen 1
L'àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Sagunt se suma, de nou, a la campanya per a commemorar el Dia Mundial contra la LGTBfobia, que se celebra hui 17 de maig. Es tracta d'una campanya de sensibilització, impulsada pel Col·lectiu Lambda, que té l'objectiu de convertir el “País Valencià en un espai lliure de LGTBfòbia”.

Per altra banda, des del Col·lectiu Lambda, animen tota la societat a participar en la campanya per a lluitar a favor de la igualtat i llibertat per al col·lectiu de lesbianes, gais, transexuals i bisexuals. Per a això, tots els interessats i interessades a col·laborar hauran de fer-se una foto junt al cartell adjuntat. Al llarg del matí, preferiblement d'11 a 13.30 hores, s'haurà de publicar la foto en xarxes socials, acompanyada del hashtag #EspaiLliuredeLGTBfòbia, i etiquetant al Col·lectiu Lambda, @lambdavalencia.

La delegada d'Igualtat, María Dolores Giménez, ha explicat que “hui, 17 de maig, és el Dia Internacional contra la LGTBfòbia. Per això, participem en esta campanya, impulsada per LAMBDA per a reivindicar i commemorar este dia i esta lluita contínua. La idea és donar visibilitat i combatre la intolerància contra els col·lectius que pateixen a dia de hui els atacs de sector més conservadors o intolerants, pujant, per a això, la foto amb el cartell a xarxes socials”.