L'Ajuntament de Sagunt rep les obres de Parc Sagunt

La finalització d'estes obres suposa que l’Ajuntament pot començar a tramitar les llicències d’obres en la UE4 de Parc Sagunt
L'Ajuntament de Sagunt ha rebut les obres de la Unitat d'Execució 4 (UE4) de Parc Sagunt, de manera que este gran parc industrial, logístic i terciari de Sagunt ja és una realitat. La Junta de Govern Local celebrada este matí ha aprovat la recepció d'estes obres, per la qual cosa, segons ha anunciat l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, a partir d'ara ja poden començar a tramitar-se les llicències d'obra de les empreses que han adquirit parcel·les en esta UE4, com és el cas de Mercadona.

“Hui és un dia molt important perquè hem acabat de manera definitiva Parc Sagunt i ja podem començar a tramitar les llicències de les empreses que es van a instal·lar. Però també perquè hem complit amb la nostra paraula i hem pogut assegurar a les empreses que s'han fixat en la nostra ciutat i en Parc Sagunt que este és un ajuntament fiable”, explicava l’alcalde de Sagunt. En la mateixa línia, Fernández continuava assenyalant que “un ajuntament no solament ha d'oferir un espai i unes condicions, sinó també confiança” i s'ha mostrat orgullós afirmant que “les empreses ens han mostrat la seua satisfacció per com han sigut tractades pels nostres tècnics i, a més, tot açò ha sigut possible en un temps rècord”. També ha destacat que “es tracta d'un parc que hauria d'estar acabat fa anys i nosaltres l’hem desbloquejat amb molta tenacitat, treball en equip i voluntat”.

Per la seua banda, el regidor d'Urbanisme, Pablo Abelleira, ha destacat que l'Ajuntament ha complit a temps el compromís que havia adquirit amb les empreses i amb altres administracions. A més, el regidor ha incidit que “estes oportunitats no es poden deixar passar, però no són gratuïtes, sinó que vénen donades per un treball”, de manera que Abelleira ha volgut “agrair el treball als tècnics d'Urbanisme, que s'han portat com volem que es comporten tots els tècnics, comprometent-se a treballar per la ciutat”.

En la mateixa línia, Teresa García, delegada de Presidència, també ha agraït la seua labor als funcionaris públics i ha remarcat la “celeritat i seguretat en les tramitacions, moltes vegades molt difícil de conjugar”. A més, García ha ressaltat el treball en paral·lel amb altres administracions i s'ha mostrat satisfeta en afirmar que “Sagunt és la referència al País Valencià d'esta forma de treballar”. Així mateix, ha tornat a incidir en el treball “amb seguretat jurídica, però sense retardar les tramitacions”.

La regidora també ha remarcat l’esforç realitzat perquè el preu públic de les parcel·les “reflectisca la realitat del mercat evitant l'especulació”. Explicava García que “açò ha sigut necessari per a seguir en la senda que hem començat i tot açò al final és treball, riquesa i benestar per a la ciutadania, i hem de treballar amb eixe objectiu”.

Parc Sagunt té una superfície de 3 milions de metres quadrats bruts. A data de hui, ja s'han adjudicat més del 80% de les parcel·les d’este emplaçament empresarial. La parcel·la més gran disponible actualment és de 50.000 metres quadrats, segons explicava l'alcalde, per la qual cosa Fernández assenyalava que “hem de pensar en el futur” i anunciava que “ja es mantenen converses sobre el treball per a Parc Sagunt II: una ampliació realista, assumible, viable i sostenible”.