L'Ajuntament de Sagunt rep 38 becaris del pla La Dipu et Beca 2017

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor de Personal, Sergio Moreno, han donat la benvinguda a l'ajuntament als beneficiaris del programa de formació
 ​
La Dipu et Beca acull un any més 38 estudiants de pràctiques durant els mesos de juliol i agost en diferents departaments municipals de l'Ajuntament de Sagunt. Es tracta d'estudiants universitaris, de cicles formatius de grau mitjà o de superior, que faran 20 hores setmanals amb una retribució de 500 euros mensuals.
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, els ha rebut en l'ajuntament i ha aprofitat l'ocasió per a donar l'enhorabona als beneficiaris ja que esta beca “és una bona oportunitat de treballar en una entitat pública i d'adquirir una experiència perquè us formeu com a professionals del futur”. Fernández els ha demanat que aprofiten el temps que dura la beca a nivell personal i que facen tot el possible perquè el seu treball siga útil per a la ciutadania.
 
El regidor de Personal, Sergio Moreno, també ha estat present en la benvinguda als beneficiaris i els ha dit que amb esta beca, a més de posar en pràctica els coneixements que han estudiat en la seua etapa d'estudiants, “van a aprendre com funciona l'ajuntament, que en moltes ocasions és diferent a com la ciutadania ho aprecia”.
 
Els adjudicataris es repartiran en les diferents àrees d'administració: Presidència i Govern, Economia i Finances, Benestar Social, Política Territorial i Sostenibilitat i Infraestructures i Cultura, Educació i Esport.
 
És la novena edició d'este programa de beques destinat a oferir una formació professional a joves de la localitat i voltants. L'Ajuntament de Sagunt disposa d'un pressupost de 38.000 euros per al finançament de les beques. El 20% del finançament correspon a l'administració municipal, mentre que la Diputació de València es fa càrrec del 80% restant.