L’Ajuntament de Sagunt reforça la seguretat en les platges amb motiu de la Nit de Sant Joan

El servei de platges s’ampliarà fins a les 4 hores del matí i comptarà amb policies, dos socorristes i un coordinador en cada posta
Amb motiu de la tradicional Nit de Sant Joan, l'Ajuntament de Sagunt reforçarà el servei de platges, amb policies, dos socorristes i un coordinador per posta en les platges del Port de Sagunt i Almardà, que estarà operatiu fins a les 4 hores del matí.

La delegació de Platges recorda que la Demarcació de Costes de València prohibeix fer foc en la platja, a més de demanar a tots els veïns “precaució en el bany i respecte cap a les instal·lacions i l'entorn”.

D'altra banda, recordar que l'avinguda Mediterrani estarà tallada al trànsit a partir de les 22 hores aproximadament, ja que s'han programat diverses activitats com l'actuació del grup Green Gos, que delectarà els assistents amb una gran batucada que començarà a les 22 hores. Seguidament, cap a les 23 hores, se celebrarà un correfoc al carrer per part de la Diabòlica del Camp de Morvedre, que partirà de la plaça de la Concòrdia i recorrerà el passeig marítim. Per acabar esta festivitat i abans del tradicional salt d'ones, tal com mana el ritual, a la mitjanit la Pirotècnia Turís dispararà un castell de focs artificials en la confluència de l'avinguda Delta del Riu amb l'avinguda Mediterrani.
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores