L’Ajuntament de Sagunt reforça la seguretat en les platges amb motiu de la Nit de Sant Joan

El servei de platges s’ampliarà fins a les 4 hores del matí i comptarà amb policies, dos socorristes i un coordinador en cada posta
Amb motiu de la tradicional Nit de Sant Joan, l'Ajuntament de Sagunt reforçarà el servei de platges, amb policies, dos socorristes i un coordinador per posta en les platges del Port de Sagunt i Almardà, que estarà operatiu fins a les 4 hores del matí.

La delegació de Platges recorda que la Demarcació de Costes de València prohibeix fer foc en la platja, a més de demanar a tots els veïns “precaució en el bany i respecte cap a les instal·lacions i l'entorn”.

D'altra banda, recordar que l'avinguda Mediterrani estarà tallada al trànsit a partir de les 22 hores aproximadament, ja que s'han programat diverses activitats com l'actuació del grup Green Gos, que delectarà els assistents amb una gran batucada que començarà a les 22 hores. Seguidament, cap a les 23 hores, se celebrarà un correfoc al carrer per part de la Diabòlica del Camp de Morvedre, que partirà de la plaça de la Concòrdia i recorrerà el passeig marítim. Per acabar esta festivitat i abans del tradicional salt d'ones, tal com mana el ritual, a la mitjanit la Pirotècnia Turís dispararà un castell de focs artificials en la confluència de l'avinguda Delta del Riu amb l'avinguda Mediterrani.