L'Ajuntament de Sagunt programa l'obra “Barrets” de la companyia “Rodamons”

L'espectacle que pertany a la campanya “Anem al Teatre 2015”, es podrà gaudir el dia 29 en la Casa Municipal de Cultura i el dia 30 en el Centre Cultural Mario Monreal
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora delegada del qual és Maribel Sáez, ha programat l'obra “Barrets” de la companyia “Rodamons”. L'espectacle que pertany a la campanya “Anem al Teatre 2015” es podrà gaudir el pròxim dia 29 d'abril, a partir de les 10.15 hores, en la Casa Municipal de la Cultura i el dia 30 d'abril, tots dos a la mateixa hora, en el Centre Cultural Mario Monreal.

L'objectiu de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt amb la campanya “Anem al Teatre” és assentar una programació de teatre infantil i juvenil anual i de caràcter estable, que arribe a tots els alumnes dels col·legis i instituts. En concret aquesta obra està destinada a xiquets d'entre 3 i 8 anys i es representarà en valencià.

“Barrets” és un espectacle amb música en directe interpretada amb instruments antics i altres nous i reciclats per a crear un univers sonor i meravellós on passar una estona diferent.

La història comença amb un dia qualsevol en el poble, sense saber com, comença a ploure, però no una pluja normal... Del cel comencen a caure un munt de barrets, de tots els tipus, de molts colors i grandàries. D'aquell fet queden uns quants barrets dels quals no eixien conills, però sí històries, música, cançons, una mica de somnis i una mica de joc.

“Rodamons” és una companyia de música i teatre que des de l'any 1996 es dedica a la recollida i recerca de contes i músiques populars i tradicionals per a acostar-les a tots aquells que vulguen saber. La companyia està composta per tres persones interessades per la didàctica, la comunicació intergeneracional i la relació directa amb pares i xiquets.