L'Ajuntament de Sagunt presenta la nova campanya de comerç local

Els comerços locals de Sagunt ja poden adherir-se a la campanya fins al 25 d'agost, en la qual se sortejaran 6.000 euros repartits en 9 premis

 

L'Ajuntament de Sagunt presenta la campanya de comerç local. Este matí el regidor de Comerç, Sergio Moreno, ha informat dels terminis, la publicitat de la campanya, així com dels premis que es repartiran en esta edició de 2017.

 

Un any més, l’exitosa campanya de promoció comercial torna a petició dels comerciants i del Consell Assessor de Comerç. Enguany se sortejaran 6.000 euros repartits en 9 premis: 3 premis de 1.000 euros i 6 premis de 500 euros.

 

Tots els comerços interessats a adherir-se podran fer-ho fins al divendres 25 d'agost de 2017. La durada de la campanya serà des del dilluns 11 de setembre fins al dimarts 10 d'octubre de 2017. Amb este motiu, es van a distribuir un total de 1.000 cartells i 25.000 flyers i s'instal·laran 450 urnes per dipositar els 225.000 tiquets que es van a repartir entre els participants.

 

El regidor de Comerç, Sergio Moreno, assenyala com a objectiu principal “la dinamització comercial, perquè els clients facen les compres en el comerç local, en el de proximitat, i no en les grans superfícies. A més, així ajudarem a incentivar el consum i les vendes dels comerciants amb els premis que se sortejaran”.

 

Amb motiu d'oferir una màxima difusió, també es farà una campanya de publicitat als mitjans de comunicació locals, tant en premsa com en ràdio. “L'any passat van adherir-se uns 450 comerços i enguany, després d'un parell de dies obert el termini, ja s'han rebut moltes sol·licituds d'adhesió a la campanya”, afig Moreno.

 

La data del sorteig serà el divendres 19 d'octubre en el Centre Cívic i el dimarts 24 d'octubre es lliuraran els premis en el saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt.