L'Ajuntament de Sagunt posa a la disposició dels ciutadans dues senzilles eines de consulta del cens electoral

Ja està disponible la consulta mitjançant la web municipal i a través d'una plataforma de SMS
Imagen 1
El departament d'Informàtica de l'Ajuntament de Sagunt posa a la disposició dels ciutadans dues senzilles eines per a la consulta del cens electoral de cara a les pròximes eleccions generals del 26 de juny. Aquesta consulta permetrà conèixer el districte, centre electoral, secció i taula on haurà d'acudir a votar. Dins de la pàgina web de l'ajuntament (www.aytosagunto.es ) ja està disponible el servei per a fer la consulta solament posant el DNI, a més també es podrà realitzar la consulta a través d'una plataforma de SMS.

La consulta podrà realitzar-se mitjançant dues opcions, d'una banda enviant un SMS amb la paraula “CENSO” seguida del NIF o NIE (lletra inclosa) al 600.124.278 (El cost que es repercuteix al ciutadà per aquesta consulta és el d'un SMS normal); o d'altra banda, visitant l'adreça web http://www.aytosagunto.es/es-es/laciudad/poblacion/paginas/consulta_censo.aspx  i en aquest cas simplement haurà de teclejar el seu DNI dins de la casella del mateix i prémer sobre la fletxa.
 
 

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores