L'Ajuntament de Sagunt lliura plaques commemoratives pel seu centenari a quatre veïns del municipi

L'alcalde Sergio Muniesa, la regidora Davinia Bono i els regidors Paco Villar i Concha Peláez els han fet lliurament de les plaques i els han felicitat
 

La delegació del Major de l'Ajuntament de Sagunt ha concedit les tradicionals plaques commemoratives a les persones majors centenàries del nostre municipi. L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa; la delegada del Major, Davinia Bono; i els edils Paco Villar i Concha Peláez han fet lliurament de les plaques i han felicitat als següents veïns: Julio Piera Cortés, nascut el 27 de setembre de 1915; Clementina Ros Lizandra, nascuda el 31 de maig de 1915; Ángeles Franco Fuertes, nascut l'1 de març de 1915; i Enrique Quevedo Bojo, nascut el 12 de novembre de 1915. Cal destacar que esta iniciativa forma part de la programació d'activitats de la Setmana del Major.
 
La concejal delegada del área de Bienestar Social, Davinia Bono, ha declarado que: es todo un honor poder comprobar de primera mano la vitalidad y alegría que demuestran los centenarios de nuestro municipio. Compartir experiencias con ellos es algo de lo que nos podemos sentir orgullosos”.