L’Ajuntament de Sagunt inicia la Formació Profesional per a l’Ocupació en ‘Activitats auxiliars de comerç’ amb la visita a Carrefour

Durant la visita al supermercat han pogut conéixer en la pràctica com és una empresa per dins i totes les seues seccions: des d'administració, línies de caixes, magatzem i taulells i lineals de productes

L'alumnat del curs de formació professional per a l'ocupació ‘Activitats auxiliars de comerç’, que gestiona el departament de Promoció Econòmica i Industrial de l’Ajuntament de Sagunt, ha visitat durant el matí del divendres, 14 de gener, les instal·lacions del supermercat Carrefour de la localitat.

El curs, cofinançat per Labora, Servei Valencià d'Ocupació i Formació i el Fons Social Europeu, i amb una durada d’un any, formarà a 10 persones desocupades. L'objectiu del curs és millorar la seua qualificació professional en ocupacions relacionades amb l'atenció al client en comerços, supermercats o centres comercials, com per exemple auxiliar de reposició.

Durant la visita al supermercat Carrefour han pogut conéixer en la pràctica com és una empresa per dins, han conegut totes les seccions de les quals consta l'empresa: des d'administració, línies de caixes, magatzem i taulells i lineals de productes. L’alumnat ha sigut rebut per la directora del centre Carrefour Sagunt, Cristina Cárceles Pina, i per la cap de Recursos Humans, Marta Rodríguez Diez.