L’Ajuntament de Sagunt inaugura el mercat nadalenc

El mercat romandrà al Port de Sagunt fins al 26 de desembre, i després es traslladarà a Sagunt del 2 al 6 de gener de 2017

El regidor delegat de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, junt a altres membres de la corporació municipal han inaugurat aquesta vesprada el tradicional Mercat Nadalenc, situat en els jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt. El mercat podrà visitar-se fins al dia 26 de desembre. 


D'altra banda, el pròxim 2 de gener de 2017, a partir de les 18:30 hores, està prevista la inauguració del mercat en la nova ubicació, la plaça Cronista Chabret de Sagunt. El mercat nadalenc romandrà obert fins al 6 de gener. En tots dos casos, l'horari d'obertura serà d'11:00h a 14:00h i de 16:00h a 21:00h.Sergio Moreno, ha explicat que amb aquest tipus d'iniciatives el que es cerca és impulsar l'ambient nadalenc en el municipi per a afavorir així al comerç local. A més, ha destacat que “la inauguració ha sigut un èxit, l'ambient ha estat molt animat i molts veïns s'han acostat a visitar el mercat nadalenc. Per la seua banda, els comerços participants han destacat que la ubicació és molt més acollidora respecte a anys passats”. 


En els més de 30 llocs que formaran enguany el mercat, entre els quals es trobaran venedors locals, es podran adquirir productes típics d'aquestes dates nadalenques, tals com a adorns i pessebres i tot tipus de regals. A més, el mercat ho completaran tallers, animacions i atraccions per als més xicotets


Els actes nadalencs van arrancar en el municipi dimecres passat amb l'encès de les llums de Nadal en l'Ajuntament de Sagunt, de la mà del regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, i de les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Raquel Martín i Ana Isabel Dorado, a més d'altres membres de la corporació municipal.