L’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró organitzen una nova visita pel patrimoni natural de la Finca Penya

Este pròxim diumenge 21 de maig, a les 10.00 hores, es recorreran 6 quilòmetres per les dunes i la marjal d’Almardà-Almenara
Imagen 1Imagen 2

 

L’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró organitzen una nova visita pel patrimoni natural de la Finca Penya. Diumenge que ve 21 de maig, a les 10.00 hores, tindrà lloc en la Casa Penya.

 

Esta jornada està emmarcada dins del programa d'activitats ‘Descobrix el teu Patrimoni Natural’. Amb motiu de la candidatura de Sagunt a Patrimoni de la Humanitat, l’Ajuntament i Acció Ecologista-Agró organitzen estes visites guiades per diferents paratges de Sagunt.

 


 

El recorregut d’este diumenge per la Finca de Penya començarà a les 10.00 hores en la Casa Penya, el centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Inclourà també un passeig per les dunes i la zona del saladar d’Almardà-Almenara i, després, descobriran les espècies d'aus i altres animals de la marjal que habiten en la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya.

 

Esta excursió, d'aproximadament 6 quilòmetres de recorregut, no té cap dificultat i durarà unes tres hores. Per a participar no cal inscripció prèvia. Si existeix qualsevol dubte sobre la visita guiada o este programa d'activitats es pot contactar a través de agromorvedre@gmail.com. La pròxima visita serà el diumenge 28 de maig per la Marjal dels Moros.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores