L’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró organitzen una nova visita pel patrimoni natural de la Finca Penya

Este pròxim diumenge 21 de maig, a les 10.00 hores, es recorreran 6 quilòmetres per les dunes i la marjal d’Almardà-Almenara
Imagen 1Imagen 2

 

L’Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró organitzen una nova visita pel patrimoni natural de la Finca Penya. Diumenge que ve 21 de maig, a les 10.00 hores, tindrà lloc en la Casa Penya.

 

Esta jornada està emmarcada dins del programa d'activitats ‘Descobrix el teu Patrimoni Natural’. Amb motiu de la candidatura de Sagunt a Patrimoni de la Humanitat, l’Ajuntament i Acció Ecologista-Agró organitzen estes visites guiades per diferents paratges de Sagunt.

 


 

El recorregut d’este diumenge per la Finca de Penya començarà a les 10.00 hores en la Casa Penya, el centre d'educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Inclourà també un passeig per les dunes i la zona del saladar d’Almardà-Almenara i, després, descobriran les espècies d'aus i altres animals de la marjal que habiten en la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya.

 

Esta excursió, d'aproximadament 6 quilòmetres de recorregut, no té cap dificultat i durarà unes tres hores. Per a participar no cal inscripció prèvia. Si existeix qualsevol dubte sobre la visita guiada o este programa d'activitats es pot contactar a través de agromorvedre@gmail.com. La pròxima visita serà el diumenge 28 de maig per la Marjal dels Moros.