L'Ajuntament de Sagunt homenatja les jugadores del BM Morvedre pel seu tercer lloc al Campionat d'Espanya d’Handbol

Les jugadores del BM Morvedre han aconseguit la medalla de bronze després de classificar-se al tercer lloc del Campionat d'Espanya juvenil
 

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor delegat d'Esports, Miguel Chover, va rebre durant la vesprada d'ahir L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor delegat d'Esports, Miguel Chover, va rebre durant la vesprada d'ahir les jugadores i el cos tècnic del BM Morvedre per a lliurar-los la insígnia amb l'escut de la ciutat, a més de felicitar-les pels resultats obtinguts després del seu pas pel Campionat d'Espanya juvenil d’Handbol. Les jugadores van aconseguir alçar-se amb el tercer lloc en la competició que es va disputar la setmana passada a Zarautz (Guipúscoa), cita que va reunir als huit millors equips d'Espanya.

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va declarar que “nosaltres com a ajuntament col·laborem amb l'esport en general i especialment amb aquells equips que demostren, amb la seua actitud i professionalitat, que lluiten cada dia per a aconseguir uns objectius que són un referent per a la nostra ciutat”.

Per la seua banda, el regidor d'Esports, Miguel Chover va afirmar que “estic molt orgullós per distintes raons, perquè són joves i són dones i a més a més practiquen un esport que, en este municipi, el màxim arrelament possible. Estic convençut que moltes d'elles, tant de bó siguen totes, avançaran en este esport i que les seues metes no estan ací i arribaran molt alt a la màxima categoria”.

Les juvenils van començar la fase final enfrontant-se al Sant Quirze (35-32), amb una victòria que els va permetre avançar cap al seu objectiu; les semifinals. En canvi, la derrota enfront del BM Roquetas (36-28) els dificultava la classificació en el campionat. Així doncs, a la semifinal el BM Morvedre va jugar contra el Pozuelo de Calatrava (31-32), perdent en el torn de penals per un únic gol de diferència.

El president del Club BM Morvedre, Miguel Ángel Alegría, va manifestar que “volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Sagunt perquè este sector no el podríem haver tingut sense la seua ajuda i el viatge a Zarautz tampoc. Sempre ens ha ajudat i recolzat. Está clar que l'handbol és l’esport rei a la nostra ciutat i esperem que seguisca sent-ho i que l'Ajuntament seguisca amb el mateix suport perquè les nostres xiques no es mereixen menys”.

Finalment, i gràcies al triomf enfront de les navarreses del Malkaitz (25-22), les jugadores saguntines van aconseguir alçar-se amb la medalla de bronze en esta fase final del Campionat d'Espanya juvenil.

Per últim, l'Alcalde va finalitzar l'acte destacant que “l'handbol femení, en esta ciutat, ens ha fet passar moltes vesprades inoblidables i un equip femení en l'elit és, per a una ciutat com la nostra, una gran satisfacció i açò és el que esperem. Però més enllà del resultat, cal destacar l'actitud, l'afany de superació quan es treballa en equip, eixa col·laboració és especialment rellevant. Per tant, cal donar les gràcies per l'actitud mostrada i esperem veure'ns prompte una altra volta ací celebrant més triomfs”.​