L'Ajuntament de Sagunt homenatja en la XVI Gala de l'Esport als esportistes, clubs i empreses que han destacat en 2014

La nova edició, que es va celebrar el divendres en l'Auditori Joaquín Rodrigo, va ser molt emotiva i va comptar amb l'actuació de la Locomotora Jazz band
Imagen 1Imagen 2

La XVI la Gala de l'Esport, que es va celebrar en l'Auditori Joaquín Rodrigo divendres passat, va homenatjar als esportistes, clubs i empreses que per la seua trajectòria i l'esforç han destacat en l'últim any en una nova edició molt emotiva que va comptar amb l'actuació de la Locomotora Jazz Band.

L'alcalde de l'ajuntament de Sagunt, va felicitar a tots els premiats pels seus assoliments i per “tenir tots aqueixos valors que inculca l'esport i per portar l'esport en la sang. Us anime al fet que seguiu la vostra lluita per seguir en el més alt, per a seguir aconseguint els objectius i superant metes”. Muniesa va afegir que: “És important reconèixer la labor de les pròpies administracions en la promoció de l'esport. Des de l'Ajuntament de Sagunt recolzem l'esport amb gestions com a subvencions, creacions d'escoles , rehabilitació d'instal·lacions; i també m'agradaria destacar les accions de la Diputació de València que no solament s'ha preocupat per l'esport de elite sinó també per les escoles d'iniciació esportiva a través de subvencions, beques i ajudes per a l'esport”.

Els guardonats van ser, en la categoria de Millor Esportista Individual Masculí, Álvaro Martínez López, atleta, saltador d'altura, subcampió d'Espanya sub 17 i campió autonòmic en pista coberta i a l'aire lliure; en la de Millor Esportista Individual Femenina, Paula Sancho González, jugadora del València C.F i internacional sub 19 amb la selecció espanyola i en la de Promoció i Foment en l'Àmbit Esportiu, la Excelentísima Diputació Provincial de València, va arreplegar el premi el diputat Miguel Bailach.
 


El premi “Emilio Villagrasa a la trajectòria individual” serà per al jugador del Club Handbol Port Sagunt, Sergio Ruiz Casanova, que també va competir en la lliga alemanya, l'encarregat d'arreplegar el guardó va ser el seu pare, Juanjo Ruiz. Javier Rar, president del Club ESCACS Camp de Morvedre va arreplegar el premi “Ximo Taules a la trajectòria esportiva col·lectiva” que va rebre el club entre altres aspectes pel foment d'aquest esport entre els escolars. El guardó a la millor entitat de l'any va ser per al Club Handbol Morvedre per l'actuació del primer equip que va suposar l'ascens a la Divisió d'Honor Plata i per tenir un equip de categoria cadet campió d'Espanya, Miguel Alegria, president del club, va anar l'encarregat de pujar a per el premi acompanyat de l'equipe cadet. D'altra banda, també va haver-hi esments especials al Club Gimnàstica Morvedre, per la seua 25 aniversari, i per a Ricardo Fernández Rierol del Club Lluita Camp de Morvedre pel seu trajectòria
 L'acte també va comptar amb la presència de la delegada d'Esports, Tania Ortiz, altres edils de l'Equip de Govern, i de l'Oposició.