L'Ajuntament de Sagunt convida la ciutadania el Dia de la Constitució per a una lectura pública a càrrec de xiquets i xiquetes del municipi

L'acte tindrà lloc el 6 de desembre en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt a partir de les 12 h

L'Ajuntament de Sagunt convida la ciutadania a participar en el Dia de la Constitució en una lectura pública de la Carta Magna a càrrec de xiquets i xiquetes del municipi. L'acte tindrà lloc el dimarts 6 de desembre, a partir de les 12.00 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha indicat que «l'Ajuntament de Sagunt s'unirà a esta celebració i comptarà per a això amb les noves generacions, amb els més xicotets i xicotetes, perquè entenguem la rellevància d'un text que defensa la igualtat i la llibertat de tots els espanyols i espanyoles».

En este sentit, el primer edil ha explicat: «La nostra Constitució és el nostre text jurídic base dins del nostre ordenament, i precisament per això és la carta fonamental en la qual es recullen els nostres principals drets i llibertats». Al que ha afegit que «això fa que tots els 6 de desembre hàgem de celebrar este gran dia d'aprovació de la Constitució democràtica del 78, i tota l'evolució que com a país que hem tingut des de llavors. Però alhora este text tan important continua sent un gran desconegut per a una part de la ciutadania i per això les administracions estem implicades a donar-lo a conéixer».