L’Ajuntament de Sagunt concedeix una subvenció de 60.000 euros al Centre Solidari d’Aliments de Sagunt

A més de les despeses de l’activitat del centre, està previst que la subvenció atenga unes 1.900 persones

L'Ajuntament de Sagunt aprova concedir una subvenció al Centre Solidari d'Aliments de Sagunt per un import de 60.000 euros. La subvenció està destinada a finançar les despeses de l'activitat del centre, com són despeses de personal, compra d'aliments, material d'oficina i utillatge, i altres despeses de difusió, combustible, assegurances, etc. 


Amb l'import de la subvenció està previst que el centre puga atendre 1.900 persones, integrades en 430 famílies que es troben en situació de pobresa i que requereixen disposar d'aliments i productes d'higiene bàsics per millorar la seua situació. 


A més, l'ajuda permetrà complir alguns dels objectius del centre com és augmentar un 10% el nombre de quilos lliurats per persona, així com millorar la varietat d'aliments, afegint creïlles, conserves de verdura i fruita.

  

Segons les previsions per a enguany, el Centre Solidari d'Aliments de Sagunt pretén arreplegar 34.000 quilos d'aliments, a través de les campanyes d'estiu i Nadal, i rebre 54.000 quilos dels fons europeus (FEGA).


És important destacar que els aliments arriben al centre a través de quatre vies: la compra d'aliments en els establiments de la zona, prèvia valoració de l'oferta més barata, en igualtat de condicions i per tipus de producte; donacions d'aliments de particulars; campanyes de recollida d'aliments; i a través dels fons europeus del Pla FEGA.