L'Ajuntament de Sagunt celebra la XXVIIIa Jornada de la Bici

Veïns i veïnes del municipi van participar en el recorregut urbà, on l'objectiu és incentivar l'ús de la bicicleta i fomentar la mobilitat sostenible
Imagen 1Imagen 2

Diumenge passat 28 va tindre lloc la XXVIIIa Jornada de la Bici, que va comptar amb la participació de veïns i veïnes del municipi. A més, també van estar presents la delegada de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, i el regidor de Mercats i Comerç, Sergio Moreno.

 

La delegada de Mobilitat Urbana, Roser Maestro, destaca que “l'experiència d'esta jornada de la bici ha sigut més que positiva”. Maestro assenyala que esta iniciativa “va dins de la dinàmica que estem tractant d'engegar sobre una mobilitat sostenible, per açò entenem que la implicació al màxim dels menors, ja siga en els camins escolars segurs, en els dies de la bici o en qualsevol tema que puga estar relacionat amb un transport públic i sostenible, mereix la pena”.

 

 

Esta iniciativa, tal com expliquen des de l'àrea de Mobilitat Urbana, té l'objectiu d'incentivar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport i, en general, de fomentar la mobilitat sostenible. La regidora assegura que l'edició d'enguany ha sigut “un gran principi, però al setembre repetirem les jornades i mereixeran molt més la pena”.

 

El recorregut va començar a les 10.00 hores en l'avinguda Jerónimo Roure i va finalitzar en la plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt.

 

En esta activitat, organitzada per l'Ajuntament de Sagunt per segon any consecutiu, també col·laboren i participen diverses entitats com la Plataforma Ciutadana Morvedre en bici, Acció Ecologista Agró, Club MTB Morvedre i la Federació Veïnal de Sagunt.