Joventut organitza la ‘Vesprada de rock Friki’ per als més jóvens

Divendres que ve 18 de juliol, a les 19.00 hores, la terrassa del Casal Jove del Port de Sagunt acollirà esta jornada rockera

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt organitza la ‘Vesprada de rock Friki’ per als més jóvens. Divendres que ve 18 de juliol, a les 19.00 hores, esta jornada rockera tindrà lloc en la terrassa del Casal Jove del Port de Sagunt i l'entrada és gratuïta.

 

Dos grups que interpreten adaptacions amb humor de cançons que formen part de l'imaginari col·lectiu rocker seran els encarregats d'amenitzar la vesprada del divendres. El grup Metal Bikini aprofitarà l'acte per a presentar el seu disc. És un grup de Sagunt format fa tres anys dedicat a la paròdia de temes de rock i heavy. S'identifiquen com a rock friki, ja que les seues lletres parlen d'anime, ciència ficció, rol, videojocs… ells ho anomenen Freak Rock Intergalàctic, combinant covers d'anime amb adaptacions lliures de rock i metal, des d'un humor sa i apte per a tots els públics.

 

Com a grup convidat actuarà El jabalí de Fausto, un grup que naix a l'Alcora en 2011 i que també fan Freak Rock, amb un so que barreja heavy, rock i ska, adaptant cançons del moment, amb lletres àcides i irreverents que fan referència a temes d'actualitat de forma satírica. En 2012 van guanyar el II Sequiol Rock de la ciutat de Castelló.