Joventut desenvolupa l'intercanvi Erasmus Plus amb 28 joves de la ciutat i de Pescara

Els joves d'entre 14 i 17 anys han sigut rebuts per l'alcalde de Sagunt, i el regidor de Joventut en l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1Imagen 2


28 joves de la localitat i de Pescara (Itàlia) estan convivint en la nostra ciutat dins del programa Erasmus Plus concedit a l'Ajuntament de Sagunt per la Unió Europea. En total es tracta de trenta-dues persones, quatre monitors; i 28 joves d'edats compreses entre els 14 i els 17 anys. Durant els primers dies les activitats s'ha desenvolupat en la ciutat de València, i a partir del dimecres els xics de Pescara es van traslladar a casa dels nostres joves. L'acolliment es realitza gràcies a la col·laboració dels joves que formen part del Consell de Joves d'IES de la ciutat. Durant els pròxims dies coneixeran Sagunt i Port de, el nostre patrimoni històric i industrial, així com platges i gaudiren de les activitats del Casal Jove.
 
Avui, han sigut rebuts en l'Ajuntament de Sagunt per l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, la regidora de Presidència, Teresa García, i els regidors de l'Equip de Govern, José Manuel Tarazona i Pablo Abelleira, que els han convidat a gaudir de la ciutat, de les platges i del patrimoni històric i industrial.
 
El regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro ha destacat que “és un projecte que es desenvolupa des del Casal Jove i l'objectiu és fomentar l'intercanvi entre instituts, ja que en breus els alumnes de la nostra ciutat visitaran Pesacara”. Sampedro ha conclòs que “de cara al nou curs intentarem realitzar més intercanvis amb altres instituts i ciutats europees”.

Les activitats s'emmarquen dins de la iniciativa de la regidoria de Joventut denominada Oficina Europa, amb aquest servei s'informa i assessora sobre les diferents iniciatives dins del programa Erasmus Plus de la UE (Intercanvis, Voluntariat Europeu etc…)