Jerez-Texas gravarà el seu cinquè disc “Clar de Lluna” en el Teatre Romà

L'actuació que s'emmarca dins de la programació de Sagunt a Escena 2016 tindrà lloc dimecres que ve, 31 d'agost, a partir de les 22.30 hores
Imagen 1
El teatre romà de Sagunt acollirà aquest dimecres, 31 d'agost, el concert de Jerez-Texas “Clar de Lluna”. L'espectacle que s'emmarca dins Sagunt a Escena 2016 començarà a partir de les 22.30 hores. 

La llibertat del jazz, la força del flamenc, l'elegància del clàssic. Amb 500 concerts a les seues esquenes en 25 països al voltant del planeta i 4 discos publicats, Jerez-Texas torna a les seues arrels per a presentar el millor del seu repertori en formació de trio i gravar en directe a Sagunt el seu cinquè disc: “Clar de Lluna”.

Tres virtuosos, tres alquimistes, tres creadors de vellut sonor. Des de fa quinze anys, el grup Jerez-Texas s'afanya per oferir al públic el rostre més amable de la música. L'última lluna de l'estiu amb les músiques de Jerez-Texas, vindrà amb un plus de bellesa a Sagunt i ballarà sobre els seus vestigis. Mai l'astre es va veure tan afalagat, ni la dona tan fidelment encarnada. “Clar de lluna” serà el seu nom. Tal com informen des de la companyia.

El preu de les entrades és de 12,10 i 8 euros i es podran adquirir en la taquilla del festival situada en l'Ajuntament de Sagunt de 18 a 21 hores (excepte dies de funció que es tancarà a l'inici de l'espectacle) o per internet en www.entradas.com .