Ja ha començat el termini d'inscripció en el programa “Deporte en edad escolar” de l'Ajuntament de Sagunt

Per a aquesta temporada 2016/17 s'han oferit 169 mòduls o grups en diferents esports
Imagen 1Imagen 2
 
Els interessats en el programa “Deporte en edad escolar” de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt ja poden realitzar la preinscripció en qualsevol de les instal·lacions esportives municipals. Per a aquesta temporada 2016/17 s'han oferit 169 mòduls o grups en diferents esports en funció del procediment de concurrència competitiva que regula la convocatòria. Cal destacar que la quantia destinada a aquest programa municipal per a aquest curs és de 267.000 euros. A més hi ha una llista d'espera de 105 mòduls susceptibles de ser activats en una segona convocatòria si queda assignació pressupostària una vegada finalitzat el primer termini d'inscripció.

Durant el curs anterior, un total d'1.915 xiquets van gaudir dels seus esports favorits. Com a novetat d'enguany s'ofereix per primera vegada activitat en l'IES Clot del Moro i es continuarà per tercer any consecutiu esport adaptat en el Poliesportiu Municipal, concretament es tracta d'atletisme adaptat.

El regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro, ha explicat que “L'objectiu d'enguany és superar amb escreix els 2.000 alumnes i confiem que entre aquest primer termini i el segon termini de la llista d'espera, tots els xiquets i xiquetes que vulguen practicar un esport a Sagunt puguen fer-ho sense cap problema. Amb aquestes escoles esportives, contribuïm des de l'Ajuntament de Sagunt a la formació dels més xicotets educant-los en els valors de l'esport, en la convivència, l'esforç i la companyonia”.

Per a tots els esports i categories, les matriculacions podran realitzar-se en qualsevol de les instal·lacions que es detallen, en horari de 8.30 a 14 hores i de 16 a 21 hores en el Pavelló José Veral, la Piscina Almudáfer, la Piscina del Poliesportiu Internúcleos i la Piscina de la Casa de la Joventut. El termini d'inscripció finalitzarà el 23 de setembre. I els grups activats es publicaran en la web de l'ajuntament, en els col·legis del municipi i en les instal·lacions esportives. El curs s'iniciarà el 3 d'octubre i finalitzarà el 31 de maig. 

Entre la documentació a aportar està la sol·licitud d'inscripció, que es troba disponible en la pàgina web de l'Ajuntament i en les oficines d'esports, el DNI o SIP de l'alumne/a i l'autoliquidació acreditativa del pagament, facilitada per les instal·lacions municipals. El preu serà de 51 euros en els col·legis i instituts i 90 euros en les instal·lacions esportives.

Entre les categories i activitats a escollir es troben: Pre-Benjamí, per als nascuts de 2009 a 2010, que podran realitzar multiactividad i esports individuals; Benjamí, per als nascuts de 2007 a 2008, que tenen la possibilitat d'inscriure's en multideporte, esports individuals i esports d'equip; Aleví, per als nascuts entre 2005 i 2006; Infantil, per als nascuts entre 2003 i 2004; i Cadets, per als nascuts entre 2001 i 2002. Aquests tres últims podran matricular-se en esports individuals i d'equip.

La informació i condicions d'inscripció es poden consultar en els tríptics d'informació que es troben en totes les instal·lacions esportives municipals. A més, qualsevol consulta relacionada amb el programa de el “Esport escolar”, es pot realitzar personant-se en les oficines del poliesportiu municipal, a través del telèfon 96 265 58 79 o enviant un correu electrònic a escuelasdeportivas@aytosagunto.es.