Granados vs Falla, un duel musical dramatitzat arriba al Mario Monreal

Este pròxim dissabte 4 de febrer, a les 19.30 hores, el pianista Pablo Amorós i l'actor Emilio Gutiérrez Caba homenatjaran als dos compositors
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt porta al Centre Cultural Mario Monreal el concert dramatitzat Granados vs Falla, amb motiu del centenari de la mort d'Enrique Granados i el 70 aniversari de la mort de Manuel de Falla.
 
Este pròxim dissabte 4 de febrer, el pianista Pablo Amorós ofereix un concert dramatitzat a partir del treball realitzat amb l'enregistrament d'un disc on enfronta pianísticament als dos grans compositors. A partir d'este treball discogràfic, dissenya per a l'escena este concert en el qual l'actor Emilio Gutiérrez Caba va narrant eixe suposat duel musical en el qual Enrique Granados i Manuel de Falla mesuren les seues forces musicals i els seus conflictes personals.
 
L'actuació donarà començament a les 19.30 hores. Les entrades, que tenen un cost de 9 euros, es podran comprar en taquilla el mateix dia de la funció, una hora abans del començament, o per venda anticipada a través de www.instanticket.es o cridant al 902444300.