Gran acollida del programa Lluna Plena en la seua nova periodicitat setmanal

Des del passat 28 de gener, este programa es realitzarà cada dissabte amb un horari de 15 a 22 hores
Imagen 1
Com ja va avançar la regidoria de Joventut, este programa d'oci alternatiu per a joves de 12 a 18 anys passava d'una freqüència mensual a setmanal.

La primera sessió, amb este nou horari, es va realitzar el passat dissabte 28 de gener, en la qual es van practicar un gran nombre de tallers (customización de roba, tatuatges d'henna, cuina i risoterapia) amb dos torns totalment complets d'aforament; per la seua banda també es van realitzar activitats d'animació per a, finalment, repartir regals entre tots els assistents (samarretes, motxilles de Mangetsu, roses, hot dogs, etc).

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro ha volgut destacar que “en línies generals, ha sigut un èxit, amb tots els tallers plens. Esta situació ens anima a continuar amb esta iniciativa que també volem traslladar al nucli de Sagunt”.

Cal assenyalar que, per a les pròximes edicions, la informació i la inscripció a totes les activitats es podrà realitzar de manera online en la pàgina www.llunaplena.saguntjove.es i al Facebook “Corresponsales IES Casal Jove” o en el perfil de Instagram (Jovesagunt).
La XVIII Gala d’AFACAM inicià Més Escena a Sagunt

17 d’agost 2022

La programació continuarà amb cinc espectacles més: els dies 30 i 31 d'agost, amb Asamblea de Mujeres, d'Aristòfanes; el 2 i 3 de setembre, amb Saguntilíada; els dies 4 i 5, amb Mikis Theodorakis, Athanatos Immortal (1925-2021); el 9, amb el concert de Arsefolk i, finalment, el 10, amb un espectacle de flamenc que arribarà de nou al Port de Sagunt gràcies al Festival Internacional Cante de las Minas amb el Lámpara Minera 2022