Gigatrín, versió infantil del grup Gigatrón, actuarà dissabte en el Casal Jove

El grup interpretarà temes propis i uns altres com Let it go de Frozen, a més de temes clàssics de heavy metal
Imagen 1
 
Dissabte que ve a les 18 hores el grup Gigatrín, la versió infantil de Gigatrón, adaptarà per a tota la família alguns dels seus temes i els intercalaran amb clàssics infantils com Let it go de Frozen o ¿Cuántos elefantes caben en una Telaraña?, a més d'altres temes clàssics de heavy metal. L'actuació serà en el Casal Jove del Port de Sagunt.
 
És un espectacle que anomenen Escola de Déus, un show/taller interactiu d'una hora de durada format per fragments de cançons intercalats amb proves, reptes i metal-consells. És apte per a tots els públics, especialment pensat per a famílies i xiquets i xiquetes d'educació primària.
 
De la mà de Charly Glamour i els seus, els xiquets eixiran sent herois després de la seua iniciació en poders del metall tan llegendaris com el “walking” o “caminar molón”, el ballsauri anti-assetjadors, els hipercrits ultrasònics huracanats, les veus de monstre, el tro de quatre cordes, els redobles de bateria estil drac o els solos de guitarra llançallamps.
 
Segons explica el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, “la tradició metalera i heavy en esta ciutat sempre ha sigut molt important, sobretot en els 80 i 90 amb un panorama de grups locals molt influent. Ara, volem que els seus fills i filles gaudisquen i senten este mateix esperit metaler i de rock dur que va seduir als seus pares i mares en un espectacle per a tota la família”.
 
Per a assistir al concert és necessari reservar invitacions telefonant al 96 268 34 39.
  

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores