Finalitza amb èxit un simulacre de socorrisme en la platja d'Almardà

El simulacre, realitzat divendres passat, es va situar a 150 metres de la torre 4Divendres passat va tenir lloc a les 12 hores un simulacre de socorrisme en la platja d'Almardà, a 150 metres de la torre 4, el qual es va realitzar amb èxit.

El simulacre va ser organitzat per un coordinador que va guiar la situació a desenvolupar amb l'ajuda del següent personal: un patró, un socorrista o rescatador, un socorrista de torre, dos socorristes, un metge, un tècnic en emergències i cinc agents de policia.

 


 
L'equip de salvament va socórrer a dos banyistes, i un d'ells va patir una parada respiratòria, al qual va atendre tot l'equip mèdic una vegada va ser portat a la riba.

Els mitjans que es van utilitzar per a dur a terme el simulacre van ser una moto d'aigua de salvament, un ATV de salvament, una ambulància de S.V.A, quatre ATV de Policia Local de Sagunt i un vehicle tot terreny de la Policia Local.

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants