Fertiberia amplia el patrocini del Club Balonmano Puerto Sagunto per a les quatre pròximes temporades

L'acte de signatura de l'acord serà emés en directe en la pàgina web de l'Ajuntament i en les xarxes socials

Fotografía de Pepa Conesa

El saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt serà el marc en el qual demà se signarà a les 11 hores el nou conveni de patrocini de l'empresa Fertiberia, S. A. al Club Balonmano Puerto Sagunto (Lliga ASOBAL) que tindrà vigència per a les quatre pròximes temporades. En l'acte participarà l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, les gestions del qual han sigut decisives per a aconseguir aquest patrocini, tal com ha confirmat el club. Signaran el president i conseller delegat de Fertiberia, S.A. Javier Goñi, i el president del club, Juanjo Bataller.
 
L'acte, al que assistiran regidors de la Corporació Municipal i una àmplia representació del club a tots els nivells, serà emés en directe pel Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt a través del portal municipal en internet, xarxes socials i mitjans de comunicació. L'emissió podrà seguir-se amb ordinadors i dispositius mòbils en el següent enllaç:
 
 Segons ha explicat el club, amb aquest històric acord el Fertiberia Port Sagunt pot afrontar la seua planificació econòmica i esportiva amb més visió de futur, ja que actualment les renovacions del patrocinador principal dels blanc-i-vermells es realitzava temporada a temporada, amb el que açò suposa en la gestió. Amb aquest acord, els blanc-i-vermells s'asseguren una estabilitat econòmica en un punt tan rellevant del pressupost com és tenir un espònsor principal del nivell econòmic i de prestigi com suposa la multinacional espanyola Fertiberia, S. A. per a l'equip valencià.

Juanjo Bataller, president del Fertiberia Port Sagunt qualifica el nou acord com a “fonamental per a donar estabilitat i garantia de futur al projecte en l'elit de l'handbol nacional. Estem molt agraïts a la iniciativa de l'Alcalde i a la resposta de Fertiberia”.

Una gestió que ha sigut possible, segons el club, per l'aposta decidida de la companyia a través del director del Grup Industrial, Rafael Uguet, del director de la Planta de Sagunt, Juan Arbona, i de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, que han valorat la robustesa i importància del projecte del club per a la ciutat, davant la direcció de la companyia, representada per Javier Goñi del Cacho, president i conseller delegat de Fertiberia.

El club per la seua banda, malgrat les dificultats que suposa l'hora planificada, ha fet una crida a tots els seus estaments i en paraules del vicepresident de Comunicació, Carlos Argente, “ens agradaria que el Saló de Plens es convertira en un miniovni, i que tots poguérem demostrar-los als responsables de Fertiberia que per a nosaltres com a club, aquest és un dels partits més importants que hem jugat i guanyat en els últims temps. La nostra plantilla i tots els directius que no estiguen treballant acudiran a l'acte, tant de bo tot el que puga acudisca al saló de plens de l'ajuntament. Els esperem”.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores