MÉS QUE MURS 2021

L'exposició 'Més que Fotos' posa fi a la sisena edició del festival Més que Murs

Des d'este divendres 28 de gener fins al 16 de febrer es podrà visitar en el Casal Jove del Port de Sagunt

Més que Murs, festival d'art urbà organitzat per l'Ajuntament de Sagunt a través del Departament de Joventut i Infància, tanca la seua sisena edició amb l'exposició fotogràfica Més que Fotos; Un registro para Més que Murs 2021 . Igual que en otras ocasiones, la muestra es fruto de la colaboración del festival amb el Grup Fotogràfic ARSE.

Des d'este divendres, 28 de gener, fins al 16 de febrer es podrà visitar en el Casal Jove del Port de Sagunt Más que Fotos . L'exposició fotogràfica permetrà al visitante apreciar diferentes instantànies sobre el proceso de realización de los murales del festival Més que Murs. En una trentena d'elles veurem als i les artistes en ple treball en diferents padres de la ciutat. Una exposició on cal destacar la participació de Begoña Cosín, David Piqueras, Enrique Herrero, Juan F. Higueras, Juan M. Rodríguez, Maite Madurga, Marisa Barrachina, M. Carmen Barrachina, Pedro Díaz, Puri Alba y Victoria Martínez.

 

Esta exposición Más que Fotos; Un registro para Més que Murs 2021 s'inaugurarà este domingo, 28 de enero, a las 19.00 horas i tindrà lloc en el Casal Jove.