Èxit de la primera eixida Alternatura de la temporada tardor-hivern a la Vilavella

La següent eixida serà una ruta d'escalada en la Via Ferrata

La primera eixida de la temporada de tardor-hivern del programa Alternatura, coordinat des de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, ha sigut un èxit abm 36 personas inscrites.

Els participants s'han desplaçat fins a la Vilavella per a realitzar una ruta per la Serra de Espadà. Malgrat ser catalogada de nivell iniciació, l'eixida va culminar els cims del “Puntal d’Artana” i el “Pic de Font de Cabres”, des d'on es poden gaudir d'unes magnífiques vistes al Desert de les Palmes, la Calderona, el Penyagolosa i fins i tot les Illes Columbretes.

El diumenge 20 tindrà lloc la següent eixida, que consistirà a ascendir una paret de roca amb graons en la Via Ferrata. Es tracta d'una modalitat d'aventura per a aproximar l'esport de l'escalada a persones amb poca o cap tècnica.

Per a consultar tota la informació d’Alternatura i reservar places online per a participar en les activitats, la informació està disponible en la secció d'Esports de la web municipal: www.sagunt.es

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores