Èxit de la primera 30K Marató Test Ciutat de Sagunt

Ha recorregut els dos nuclis de població i ha acabat al poliesportiu municipal
Imagen 1Imagen 2
La primera 30K Marató Test Ciutat de Sagunt s'ha celebrat amb èxit aquest diumenge. És una carrera atlètica impulsada per l'Ajuntament de Sagunt i organitzada per l'empresa Cronometraje y organización de eventos deportivos SL, en col·laboració amb empreses de la ciutat.
 
El delegat d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, Guillermo Sampedro, ha declarat que “era un projecte molt arriscat perquè és una carrera quasi inèdita a Espanya i, en línies generals, estem contents i satisfets amb el resultat per a ser el primer any. Els corredors se n'han anat contents a casa, valorant molt positivament el recorregut, la borsa, etc., i ara el que cal fer és preparar la segona edició, millorant i corregint els errors d'enguany”.

En categoria masculina, els primers en els 30 km han sigut Francisco Gómez, seguit de Ximo Molla i Vicente Palones. En els 15 km, Paquito Piqueres, Nacho Pastor i Jesús Carpena. En categoria masculina, en 30 km, Raquel Pérez, Isabel Remohí i Laura Moreno. En 15 km, Inmaculada Barelles, Inma Bayo i Liz Karina Fernández.