Esports reobri les pistes de frontó del poliesportiu municipal després de reparar-la

L'obra ha tingut un cost de prop de 50.000 € i ha durat aproximadament un mes
Imagen 1Imagen 2
La regidoria d'Esports posa de nou a la disposició dels aficionats a este esport els dos frontons del poliesportiu municipal després de reparar-la. Un dela quals ha requerit la major part del treball, ja que estava en un estat considerablement pitjor, mentre que l'altre ha sigut sotmés a unes reparacions menors, que també l’han deixat en perfecte estat per a l'ús.
 
El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha assistit hui a la reobertura dels frontons i ha explicat que “la remodelació d’este frontó reflecteix la política que estem seguint des de la regidoria d'Esports de, a més de construir allò que és necessari, rehabilitar i posar en ordre totes aquelles infraestructures esportives que estan en ús i que desgraciadament, per falta de manteniment, estaven en un estat lamentable. Una de les instal·lacions que més necessitat tenia era el frontó i hui, afortunadament, podem dir que tornem a estrenar frontons en el poliesportiu municipal, que era el que la gent que practica este esport volia. Per açò, em sent content i orgullós de poder fer estes coses, en benefici de la ciutadania i de l'esport”.
 
El regidor d'Esports, Miguel Chover, acompanyat de personal de l'àrea d'Esports i del constructor encarregat de l'obra.
  
L'obra ha durat una mica més d'un mes i ha tingut un cost de 49.478 €. Els frontons són una de les instal·lacions més antigues del poliesportiu, de principis dels anys 80, i encara que ja han sigut objecte d'algunes reparacions, es necessitava actuar en profunditat per a la seua rehabilitació, ja que el seu estat impedia la pràctica de l'esport i suposava un perill per al mateix frontó, segons informen des de la regidoria d'Esports.
 
La reparació ha consistit en la retirada de l'esquerdejat en les zones afectades, el cosit de fissures de formigó amb resines, la neteja i pasivat de les armadures, la regeneració d'esquerdejat i col·locació de malla de fibra de vidre, la pintura de tot el frontó i l'aplicació de pont d'unió entre la pintura i l'esquerdejat.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores