Esport a l'estiu amb les activitats d'Estiu a la mar

Les activitats esportives dirigides a tot el públic seran des de gimnàstica fins a pilates passant per ioga, zumba o balls llatins entre d'altres
 
La delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, junt a la regidoria de Platges i de la Universitat Popular, organitza un estiu més el programa d'activitats esportives Estiu a la mar. Estes activitats, dirigides a tots els públics, es realitzaran tant en la platja del Port de Sagunt com en la d'Almardà de dilluns a divendres durant tot el dia. Des de les 8.30 hores fins a les 19.30 es podrà gaudir de classes com  ioga, gimnàstica, zumba, balls llatins o pilates. A més, com a novetat, enguany la platja del Port de Sagunt tindrà animació per a xicotets i majors a les vesprades.
 
 
 
El regidor delegat d'Esports, Miguel Chover, ha explicat que “este estiu es combinarà un gran nombre d'activitats esportives, les quals anem a intentar que siguen tant al matí com a la vesprada/nit de manera que tots els usuaris de la platja puguen practicar esport i divertir-se, que és el més important sobretot quan s'està de vacances. Açò va acompanyat amb activitats culturals i també lúdiques en general. Per tant, crec que tenim una programació bastant interessant que, sens dubte, va a ser del gust de tots els turistes i banyistes del poble i d'altres zones que vinguen a passar este estiu ací”.

També tindran lloc durant els mesos de juliol i agost competicions esportives com el Torneig Popular i Autonòmic de Lluita Platja, la 2ª Travessia nadant a la platja del Port de Sagunt, la Volta a peu al Port de Sagunt, la Travessia al Port o l'arribada de la Vuelta Ciclista a Espanya a la fi d'agost. Igualment, els dimarts de juliol a les 20 hores els afeccionats a la marxa nòrdica/activa realitzaran eixides des de l'espigó nord de la platja de Port de Sagunt. El Campus de Voleibol Platja o realitzar un baptisme de Paddle Surf, seran unes altres de les activitats esportives que s'organitzen durant l'estiu.