En marxa “l’Esplai de Nadal” 2015 – 2016

Les activitats i els diferents tallers tindran lloc des del 23 de desembre fins al 5 de gener de 2016
Imagen 1
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, conscient de la importància de dotar de contingut l'ampli temps lliure dels més menuts durant les vacances nadalenques, ha organitzat el programa d'educació de temps lliure “Esplai de Nadal”.

Els destinataris són tots aquells xiquets i xiquetes matriculats en qualsevol curs de segon cicle d'infantil fins al tercer cicle d'educació primària, és a dir, aquells nascuts entre els anys 2003 i 2012, ambdós inclosos.

Segons ha explicat el regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, “des de la delegació de joventut hem volgut programar aquestes activitats perquè els més xicotets puguen divertir-se i aprendre jugant i, d'altra banda, permetre als pares  i mares poder seguir amb la seua vida laboral, sense haver de preocupar-se en una època tan especial com són les vacances nadalenques”.
 
Els col·legis escollits per a realitzar este programa són el CEIP Villar Palasí de Sagunt i el CEIP Mediterrani de Port de Sagunt. L'horari serà de 9 a 14 hores, amb possibilitat de deixar al menor a partir de les 8:00 hores per a aquells pares que tinguen dificultats horàries degut al seu treball.

Les activitats tindran lloc des del 23 de desembre de 2015 fins al 5 de gener de 2016, en dos blocs diferenciats. El primer d'ells seran els dies 23, 24, 26, 28 i 29 de desembre, i la segona opció inclou els dies 30 i 31 de desembre de 2015 i 2, 4, i 5 de gener de 2016. El preu de la matrícula és de 32 euros per setmana i de 56 euros les dues setmanes.

Les preinscripcions podran fer-se fins el pròxim dijous 17 de desembre al Casal Jove de Port de Sagunt i a la Casa de la Joventut de Sagunt, i en cas que estes superen el nombre de places, es procedirà a un sorteig públic en els grups en els quals es produïsca esta situació. Únicament es donarà un nombre per menor preinscrit, tenint els responsables del menor l'obligació de presentar el Llibre de Família. Tal sorteig, en cas de realitzar-se, serà públic i es realitzarà el 18 de desembre a les 9:30 hores al saló d'actes del Casal Jove.