Els programes de Joventut ‘Nadal Jove’ i ‘Nadal Menut’ omplen d'activitats les dates nadalenques

Joves i xiquets d'entre 3 i 18 anys podran divertir-se gràcies a les activitats organitzades per la delegació de Joventut
 


La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat, com ja és tradició en aquestes dates, els programes “Nadal Jove” i “Nadal Menut”, que acullen activitats de temps lliure per a joves i xiquets. El “Nadal Jove” va dirigit a adolescents de 12 a 18 anys, encara que també hi ha activitats de les quals poden gaudir adults de fins a 35. Per la seua banda, el “Nadal Menut” va dirigit a xiquets d'infantil i primària.
 
Pel que fa al programa “Nadal Jove”, les seues activitats es realitzaran del 19 de desembre al 4 de gener. La programació s'inaugura amb “Lluna esport”, un taller d'esports en el qual els joves podran practicar futbol, bàsquet, volley i handbol de 16 a 24 hores el dia 19 de desembre en el pavelló José Veral. Els interessats a participar poden inscriure's fins al 17 de desembre en www.llunaplena.saguntjove.es. Per als que preferisquen la lectura, el mateix dia a les 19.30 hores tindrà lloc en el Casal Jove la xarrada-presentació del llibre ‘Starwars: memòries d'una galàxia molt llunyana’, amb la participació de l'autor, Pau Gómez, i presentat per Guillermo Sampedro, regidor de Joventut.
 
La música i el ball també tenen una cita en el Casal Jove durant aquest Nadal. El dia 26 de desembre, els amants del Rock podran gaudir de la Orkesta Paradís a les 19 hores. I la vesprada del 29 de desembre, el hip-hop aterrarà en el Casal Jove amb tallers d'iniciació al street dance, al grafit i al rap a les 18 hores. A continuació hi haurà una batalla de galls a les 20 hores i, com a colofó, concert de rap a les 22 hores amb Flow Yourself i Kaegar Moli Maker.
 
Els qui vulguen mostrar el seu talent davant el públic no poden desaprofitar l'oportunitat de participar en el Joves Sagunt Talent Show, que se celebrarà el dissabte 2 de gener en el Centre Cultural Mario Monreal a les 18 hores. Els interessats poden inscriure's fins al dia 23 de desembre en el Casal Jove de Port de Sagunt i en la Casa de Joventut de Sagunt.
 
El punt i final al “Nadal Jove” ho posarà la presentació de l'innovador show radiofònic realitzat per estudiants de secundària Morvedre Multimèdia. Serà el 4 de gener a les 18.30 hores en el Casal Jove.
 


El “Nadal Menut” tindrà com un dels seus plats principals el cinema, amb projeccions els dies 19, 21, 26, 27 i 28 de desembre tant en el Casal Jove com en el Centre Cultural Mario Monreal. Alguns dels títols que s'integren en el programa són La oveja Shaun, La canción del Mar, Minúsculos o Los Minions. La majoria d'aquestes sessions cinematogràfiques tindran lloc a les 17 hores, excepte la del dissabte 19, que serà a les 11.30 del matí.
 
D'altra banda, el dia 19 a les 18 hores hi haurà música infantil a càrrec de Marcel El Marcià i els dies 22 i 23 de desembre, a les 17.30 i les 11.00 hores respectivament, es realitzaran els tallers infantils Ale-Hop, tot això en el Casal Jove. També haurà cabuda per a una sessió d'il·lusionisme en família en el Mario Monreal a les 12 hores del dia 3 de gener.
 
Com a colofó final a aquestes activitats infantils, el dia 5 de gener els Reis d’Orient arribaran a les 11.00 hores al port marítim i la seua ja tradicional cavalcada serà a les 17 hores en el Port de Sagunt i a les 19 hores en Sagunt.
 
Totes les activitats són gratuïtes, però per a algunes és necessari sol·licitar una invitació prèviament cridant al telèfon del Casal Jove: 96 265 58 80. Per a obtenir més informació sobre el programa i sobre cadascuna de les activitats es recomana visitar la web www.saguntjove.es.

Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores