Els cementeris municipals amplien l'horari per Tots Sants

L'ajuntament posarà autobusos gratuïts als cementeris l'1 de novembre
 La delegació de Cementeris de l'Ajuntament de Sagunt ha ampliat l'horari dels cementeris municipals amb motiu de la festivitat de Tots Sants. A més, posarà un servei gratuït d'autobusos als cementeris, per a l'1 de novembre.
 
En concret, des del 28 d'octubre fins a l'1 de novembre, els dos cementeris estaran oberts de 8.00 a 18.00 hores de manera ininterrompuda. Quant al servei gratuït d'autobusos, tindrà un horari de 9.00 a 18.00 hores. El recorregut de l'autobús del nucli de Sagunt començarà en l'asil i seguirà pels carrers Terol, Camí Reial, cementeri, avinguda País Valencià, Horts, plaça Cronista Chabret, avinguda Dr. Palos i asil. L'autobús eixirà de l'asil a les hores en punt i a les mitges. Per la seua banda, al Port de Sagunt, el recorregut començarà en el cementeri (també a les hores i a les mitges) i seguirà per l'avinguda Arquitecte Alfredo Simón, av. Mediterrani, 9 d’Octubre, Hispanitat, carrer Azorín i arribada al cementeri.
També se celebraran dos misses en record dels difunts. Seran el dia 1 de novembre, a les 12.00 hores, en el cementeri de Sagunt, i a les 16.00 hores, en el del Port de Sagunt