El XXV Concurs de Cartells 8 de març 2017 presenta les seues bases

Organitzat pel Col.lectiu de Dones 8 de Març, dotat amb un premi de 500 euros, a més de ser el cartell anunciador dels actes
Imagen 1

El XXV Concurs de Cartells 8 de març 2017 presenta les seues bases. El Col.lectiu de Dones 8 de Març organitza un any més, en col·laboració amb la delegació d’Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, el concurs del cartell que serà la imatge del programa d'actes.
 
El tema del cartell d'enguany és “Feminismes. Lluitant pels drets: àvies, mares, filles”. Es tracta de reflectir maneres diferents de lluitar pels drets, d'aconseguir espais d'autonomia en relació al canvi generacional. Totes les propostes han de ser originals i portar imprescindiblement com a lema “8 de març, Dia de les Dones”. Podrà participar tot aquell que ho desitge, sense distincions.
 
Respecte a les característiques tècniques, ha d'aparèixer el color morat, entre uns altres. Es presentarà a grandària A3, en cartó ploma i una altra còpia del treball en format digital. Cada persona podrà aportar un màxim de 3 obres diferents. Tots els projectes han d'estar degudament identificats en la part posterior amb nom complet, correu electrònic i telèfon, a més d’aportar una fotocòpia del DNI.
 
El termini d'admissió de propostes finalitza el dilluns 20 de febrer de 2017 a les 20.00 hores. Els cartells s’entregaran en la llibreria Tres en ratlla, situada en la Plaça Cronista Chabret de Sagunt.
 

El Col.lectiu de Dones 8 de Març designarà al jurat qualificador dels cartells. El cartell guanyador podrà ser utilitzat com a cartell anunciador dels actes sobre el 8 de març, amb la col·laboració de l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, i dotat amb un premi de 500€. A més, podrà atorgar-se un accèssit. El lliurament del premi es farà el dijous 2 de març, a les 19.00 hores.
 
Tots els cartells seran exposats en la Casa de la Cultura Capellà Pallarés de Sagunt, del 2 al 24 de març de 2017. Posteriorment es procedirà a la retirada dels mateixos i el Col·lectiu decidirà sobre l'ús i conservació d’estos.
 

Per a més informació, està a disposició el correu electrònic del Col·lectiu donesagunt8mar@hotmail.com.