El teatre romà de Sagunt acull el dimecres, 17 d’agost, “Fedra”, la nova obra de Sagunt a Escena

L'obra, de Javier Sahuquillo, ens planteja la possibilitat de la tragèdia en l'actualitat, abordant varis temes tabú
El Teatre Romà de Sagunt acollirà demà a les 22:30 h. l'obra Fedra, de la companyia Gossos Danesos, dirigida per Javier Sahuquillo. La representació ens fa replantejar-nos si hui dia és possible la tragèdia, abordant el incest entre mare i fill i uns altres temes tabú des d'uns personatges ancorats en un temps mític a les portes del desert, defensant la frontera perquè Àfrica no penetre a Europa. Fedra arreplega l'essència de les històries clàssiques i les revisions contemporànies. A més, dijous que ve, 18 d'agost, la companyia Xa Teatre realitzarà un espectacle de dansa junt al Teatre Romà a les 21:30 h., emmarcat en la programació de l’Off Romà. En l'espectacle, The Audition, dos artistes demostren les seues grans habilitats a dalt del trapezi amb l'excusa de presentar-se a una audició de dansa clàssica.
 


El cap de setmana passat es va representar amb èxit de públic l'obra protagonitzada per Concha Velasco i dirigida per Gerardo Vera. La funció va comptar amb la presència de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; la delegada de Presidència, Teresa García; l'alcalde de València, Joan Ribó; l'alcalde de Petrés, Pere Peiró; i el director del Festival Sagunt a Escena, Martínez Luciano. Van presenciar l'excel·lent actuació de Concha Velasco a l’obra Reina Juana, omplint de vida un personatge que sembla fet a la seua mesura.
 

 


Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores