El saguntí Sergi Durbá presenta el seu llibre “Costumari de records”

La presentació tindrà lloc, el pròxim dia 18, a partir de les 20 hores, en la biblioteca Cronista Chabret de Sagunt
Imagen 1
​ 
El professor i escriptor saguntí, Sergi Durbá, presenta el seu llibre “Costumari de records”, divendres que ve 18 de setembre, a partir de les 20 hores, en la biblioteca Cronista Chabret de Sagunt. El llibre, porta al paper els textos plasmats en el seu blog "Costumari Durbá".

"Costumari de records" és un recorregut vital i literari per les essències del poble valencià, un diccionari de reflexions personals que mostra la complexa i progressiva transformació d'unes maneres de parlar, de treballar i de conviure, és un conjunt d'escrits que tracta d'evidenciar la deriva que afecta la nostra identitat i els nostres costums, sempre tan delicades i tan sotmeses a la incertesa dels temps presents.

Sergi Durbà, és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i professor de secundària i batxillerat. Va col·laborar amb la delegació comarcal del Camp de Morvedre del diari Les Províncies i és autor de nombrosos articles d'opinió publicats en diferents mitjans de l'àmbit territorial valencià. Actualment, combina la docència i l'activitat literària, de la qual és part essencial la seua novel·la en format de dietari “Camins al sud“ (Germania, 2012) i el seu blog personal sobre costums valencians (www.costumaridurba.blogspot.com), en marxa des de l'any 2008, i que sempre ha resultat una font d'inspiració per a l'autor.