El Ple condemna de forma expressa tots els assassinats comesos i mostra el seu rebuig a tot tipus de terrorisme

L'Ajuntament de Sagunt també reconeix i mostra la seua admiració a la labor i treballs realitzats per les forces i cossos de seguretat de l'Estat en la lluita contra el terrorisme
 El Ple ha aprovat una moció presentada pel Partit Popular i Ciudadanos, i esmenada en la seua totalitat per Esquerra Unida i PSPV-PSOE, en la qual l'Ajuntament de Sagunt mostra el seu respecte i solidaritat a totes les víctimes del terrorisme, familiars i afins, així com el reconeixement i homenatge a la societat espanyola que eixe 12 de juliol del 97 es va alçar democràticament en defensa de la llibertat, de la pau i la convivència.

 

A més, l'Ajuntament de Sagunt condemna de forma expressa tots els assassinats comesos i mostra el seu rebuig a tot tipus de terrorisme. També reconeix i mostra la seua admiració a la labor i treballs realitzats per les forces i cossos de seguretat de l'Estat en la lluita contra el terrorisme.

 

La moció va ser exposada pel portaveu de Ciudadanos, Raúl Castillo, i va ser aprovada amb els canvis aplicats amb els vots a favor de Compromís, ADN Morvedre, Esquerra Unida i PSPV-PSOE, els vots en contra del Partit Popular i Ciudadanos i l'abstenció d'Iniciativa Porteña.