El piano de Begonya tornarà a sonar en un nou concert

El concert tindrà lloc el dissabte 29 d'abril, a les 20.00 hores, en el Teatre Begonya amb motiu de la recuperació del patrimoni musical
Imagen 1Imagen 2

El piano de Begonya tornarà a sonar en un nou concert. Amb motiu de la recuperació del patrimoni musical, este pròxim dissabte 29 d'abril, a les 20.00, el Teatre Begonya acollirà un concert de violoncel i piano, a càrrec de David Barona i Antonio Blaya respectivament, al qual es podrà assistir de forma gratuïta.

 

La idea central que mou este concert, és la d'acostar la música clàssica a tots els públics, des dels més menuts fins als més majors. El repertori de David Barona está compost per algunes de les millors obres musicals provinents de l'estil barroc, clàssic i romàntic fins a mitjans del segle XX.

 

Sens dubte, un concert en què la música es convertix en vida i unix tot allò que pareixia contrari i incompatible: cultures, estils, païssos i tradicions. Per a això, ha realitzat una selecció de les millors composicions per a violoncel i piano oferint així un concert ple de fantasia i emocions que transmetrà des de la primera fins a l'última nota.