El Palleter repeteix com a millor falla de Sagunt i la Plaza Rodrigo es porta el primer premi pel seu monument infantil

L'acte de lliurament va ser presidit per l'alcalde i les falleres majors de Federació Junta Fallera de Sagunt que van lliurar els premis al costat de la regidora de Cultura Popular
Imagen 1Imagen 2 
El lliurament de premis de les falles 2016 que va tenir lloc ahir a la vesprada a les portes de l'Ajuntament de Sagunt va culminar amb la victòria de la falla El Palleter en el monument gran, i la de la Plaza Rodrigo en el monument infantil. El jurat va atorgar al Palleter el primer premi en la Secció Especial per segon any consecutiu i el de millor pintura. De manera que El Palleter es va imposar al monument de la falla La Marina que va aconseguir el segon premi. El tercer lloc va ser per a la falla Plaza Rodrigo que també va aconseguir el d'Enginy i Gracia. Per la seua banda la cambra i cinquè va ser per a la falla Eduardo Merello i la Victòria respectivament. 
 

 

Falla El Palleter

 

 Falla Plaza Rodrigo
 
 
L'acte del lliurament de premis va ser presidit per l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i María Villar que van lliurar els guardons al costat del president Enrique Docón la regidora delegada de Cultura Popular, Remei Torrent i altres regidors de la Corporació municipal. Durant l'acte, al que van assistir totes les comissions del municipi i les de Gilet i Faura, es va viure un gran ambient festiu.
 
 
 
 
 
En la categoria infantil, el segon premi de Secció Especial va ser per a la falla El Palleter que també va aconseguir el premi a Millor Pintura. D'altra banda, el tercer premi ho va aconseguir La Victòria, i la cambra i cinquè premi van ser per a la falla La Marina i La Palmereta respectivament.
 
 
 Falla La Marina
 
 
 Falla El Palleter
 
 
En secció primera, la falla Els Vents ha aconseguit el primer premi de la seua secció, a més del de millor pintura i Enginy i Gracia; seguit de la Palmereta i Luis Cendoya. Mentre que en categoria infantil, la falla Eduardo Merello va aconseguir el primer premi, la Millor Pintura i el premi d'Enginy i Gracia, el segon premi va ser per a la falla Luis Cendoya, i el tercer per a Els Vents.

La comissió de Els Vents també pot celebrar el premi de millor ninot indultat major, mentre que la Plaza Rodirgo es va alçar amb el millor ninot indultat infantil. La millor ornamentació de carrers va ser per a la Plaza Rodrigo que va quedar per davant de la Plaça del Sol i la Palmereta. 
 
 Falla Els Vents
 
 
La Falla Santa Anna que es va alçar amb el cinquè premi de la secció segona, ha aconseguit enguany el premi a la millor critica local tant en el monument gran com en l'infantil. Seguida pel Palleter i la falla Eduardo Merello en les falles grans, i per la Plaza Rodrigo i la falla Eduardo Merello, en la secció infantil.

D'altra banda, el premi a la falla més igualitària de Sagunt, que atorga la delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, va anar per a la falla La Vila.

Finalment, Lafarge va lliurar el primer premi de la Falla més sostenible a la falla El Mocador, mentre que el segon i tercer premi van ser per a la Plaza Rodrigo i la falla El Romano, respectivament. El premi de L’Epicentre al millor ninot indultat per votació popular va ser per a la Palmereta, seguida de la Plaza Rodrigo i la falla El Palleter.
 
 

Premios Fallas 2016